Ingrediente
- 1 kg
Instructiuni si detalii
Mult timp am vrut sa fac reteta aceasta de friptura de vita la cuptor, insa nu am avut sculele necesare, respectiv un cuptor electric. Nu ca nu ar merge si cel pe gaz, insa acela usuca ceva mai mult carnea. Cu prima ocazie, dupa ce mi-am utilat bucataria, am zis ca nu mai am nicio scuza sa nu incerc.
Pasi
1 Gata | Incingeti cuptorul la 240 de grade |
2 Gata | |
3 Gata | |
4 Gata | |
5 Gata | In timp ce carnea era la cuptor, am curatat niste morcovi si cartofi, i-am taiat feliute si i-am fiert cam 10 minute. Dupa ce carnea a stat la cuptor 40-50 de minute am scos tava si am pus langa carne cartofii si morcovii semi-fierti si scursi de apa. Am stropit din nou cu putin ulei de masline si am dat tava la cuptor pentru inca 20 de minute. |