Ingrediente
-
700g
-
2
-
3-4
-
2
-
1
-
2
-
2
-
1
-
4-5
-
1 lingurita
-
1 lingurita
-
1 lingurita
-
-
-
Instructiuni si detalii
Reteta de gulas am luat-o de pe un site unguresc si am tradus-o apoi cu Google Translate.
Pasi
1
Gata
|
Pregatire legume |
2
Gata
|
Intr-o oala (de preferat de fonta) incingeti uleiul si untura si caliti ceapa pana devine aurie. Adaugati apoi carnea de vita si lasati la foc mic, amestecand din cand in cand, sa nu se prinda. Dupa ce s-a prajit putin carnea, adaugati boiaua. Puneti usturoiul taiat felii sau dat pe razatoare, chimen, sare, piper, frunza de dafin si adaugati apa fiarta pana ce toate ingredientele sunt acoperite. Lasati la foc mic. |
3
Gata
|
Cand carnea este facuta pe jumatate (cam dupa 1 ora) adaugati morcovii, pastarnacul, frunzele de telina si cartofii. Mai puneti apa daca mai este necesar. Lasati sa fiarba la foc mic. |
4
Gata
|
Cand totul este aproape gata adaugati rosiile si ardeiul. Ar fi bine ca înainte sa verificati daca ardeiul verde este iute. Daca da, nu mai folosti pe cel mic. Daca nu, ardeiul iute îl taiati marunt (înlaturati mai întai nervurile si semintele). Lasati sa fiarba înca cateva minute. Daca vreti ca continutul sa devina mai gros, dati la o parte capacul de la oala cat mai fierbe. |
One Comment Ascunde comentarii
Felicitari ! Delicii ! O rugaminte…mai multe retete de tocanite la cuptor.