0 0
Hummus

Share in reteaua sociala:

Sau puteti da copy/paste la acest URL

Ingrediente

400g Boabe de naut
4 linguri Sos Tahini
2-3 Catei de usturoi
Ulei de masline
Boia de ardei dulce
Sare
Coriandru

Hummus

Bucataria:
  • 15
  • Medie

Ingrediente

Instructiuni si detalii

Distribuiti

Ce imi place mie la mancarea din Asia Mica este faptul ca e foarte “usoara”: usoara de facut, usoara la digerat. Pe langa aceasta, este bazata pe foarte multe fructe si legume. Hummus se face din naut care este o leguma din familia fasolei si lintei.

Pasi

1
Gata

Nautul poate fi la conserva, deja prefiert sau uscat. Daca e la conserva ati scapat de multa bataie de cap.

Daca luati naut uscat, trebuie sa il puneti de cu seara la inmuiat intr-un vas mare cu apa. Peste noapte volumul se va dubla. A doua zi puneti o ala cu apa la fiert, adaugati nautul si sare si fierbeti 1-2 ore buna pana cand nautul se inmoaie.

2
Gata

Puneti nautul intr-un blender sau robot de bucatarie, adaugati tahini (adica pasta de susan), ulei de masline, sare, coriandru si si maruntiti pana cand se obtine o pasta mai consistenta, dar nu foarte groasa.

3
Gata

Puneti intr-un bol adanc, presarati boia si patrunjel deasupra, eventul cateva boabe de naut. Serviti cu paine de casa sua lipie.

Mihai Preda

Salut. Sunt Mihai. Bucatar de familie. Adica gatesc pentru familia mea si din cand in cand pentru prieteni. Nu sunt profesionist, dar gatesc din placere. Daca ai ajuns pana aici inseamna ca tocmai ai citit o reteta scrisa de mine. Sper ca ti-a placut (nu uita sa ii dai o apreciere apasand pe stelutele de deasupra) si iti doresc mult succes sa o incerci si tu. Cauta in continuare si celelalte retete de pe site. Daca ai sugestii imi poti scrie folosind pagina de Contact. "Spor la gatit!" si "Pofta buna!" pofticiosilor tai.

clatite-cu-pui-si-ciuperci-
anterior
Clatite cu pui si ciuperci
ochiuri
urmator
Oua ochiuri
clatite-cu-pui-si-ciuperci-
anterior
Clatite cu pui si ciuperci
ochiuri
urmator
Oua ochiuri

Adauga comentariu

Vrei sa primesti pe mail retetele noi?Inscrie-te aici.