0 0
Macrou cu legume la tigaie

Share in reteaua sociala:

Sau puteti da copy/paste la acest URL

Ingrediente

Adjust Servings:
4 bucati Macrou
1 Dovlecel
1 Ardei capia
2 Morcovi
2 Ceapa rosie

Macrou cu legume la tigaie

Bucataria:
  • 30 minute
  • Persoane 4
  • Usoara

Ingrediente

Instructiuni si detalii

Distribuiti

Macroul este un peste destul de comun in mancarurile din Romania. Era printre putinele delicatese inainte de 1990 de ani, atunci cand se gasea mai mult inghetat decat proaspat in Alimentare.

Pasi

1
Gata

Se spala macroul, se indeparteaza capul si coada si se taie longitudinal, pe langa coloana vertebrala. Se scoate pielita neagra din interior, care este amara. Se sareaza si se pune intr-un grill incins, dat cu putin ulei. Se prajeste pe fiecare parte 3-5 minute

2
Gata

Legumele se spala. Se curata ceapa si morcovii de coaja. Se taie bastonase dovleceii, morcovii si ardeiul, iar ceapa se taie solzisori.

3
Gata

Se incinge o tigaie inalta, puneti putin ulei de masline si caliti putin legumele in ordinea: morcovul, ardeiul, dovleceii, ceapa. Nu se prajesc foarte tare. Se sareaza dupa gust.

Mihai Preda

Salut. Sunt Mihai. Bucatar de familie. Adica gatesc pentru familia mea si din cand in cand pentru prieteni. Nu sunt profesionist, dar gatesc din placere. Daca ai ajuns pana aici inseamna ca tocmai ai citit o reteta scrisa de mine. Sper ca ti-a placut (nu uita sa ii dai o apreciere apasand pe stelutele de deasupra) si iti doresc mult succes sa o incerci si tu. Cauta in continuare si celelalte retete de pe site. Daca ai sugestii imi poti scrie folosind pagina de Contact. "Spor la gatit!" si "Pofta buna!" pofticiosilor tai.

paste fasole carnati
anterior
Paste cu fasole si carnati
saramura-de-crap-si-mamaliguta
urmator
Saramura de crap
paste fasole carnati
anterior
Paste cu fasole si carnati
saramura-de-crap-si-mamaliguta
urmator
Saramura de crap

Adauga comentariu

Vrei sa primesti pe mail retetele noi?Inscrie-te aici.