Ingrediente
- 4 Oua
- 300g Zahar
- 400ml Lapte
- 200ml Ulei
- 6 linguri Gem
- 500g Faina
- 50g Cacao
- 1 plic Praf de copt
- Esenta de rom/vanilie
- Ciocolata alba
- 100g Nuci
Instructiuni si detalii
Negresa este una dintre prajiturile preferate ale familiei. Se face destul de repede si se mananca la fel de repede.
Pasi
1 Gata | Ouale se mixeaza cu zaharul si cu un varf de sare pana se obtine o crema. |
2 Gata | Se adauga uleiul, laptele si gemul de fructe. |
3 Gata | Se adauga faina cu praful de copt, cacao si esenta de rom sau de vanilie |
4 Gata | Se presara nucile, taiate bucatele mici. |
5 Gata | Se pune compozitia intr-o tava unsa cu unt si se da la cuptor timp de 40 de minute la 180 grade. |
6 Gata | Se verifica daca s-a copt cu o scobitoare. Cand este gata se rade deasupra ciocolata alba sau neagra. |