0 0
Negresa cu nuci si gem (by Mami)

Share in reteaua sociala:

Sau puteti da copy/paste la acest URL

Ingrediente

4 Oua
300g Zahar
400ml Lapte
200ml Ulei
6 linguri Gem
500g Faina
50g Cacao
1 plic Praf de copt
Esenta de rom/vanilie
Ciocolata alba
100g Nuci

Negresa cu nuci si gem (by Mami)

Bucataria:
    • 60 minute
    • Medie

    Ingrediente

    Instructiuni si detalii

    Distribuiti

    Negresa este una dintre prajiturile preferate ale familiei. Se face destul de repede si se mananca la fel de repede.

    Pasi

    1
    Gata

    Ouale se mixeaza cu zaharul si cu un varf de sare pana se obtine o crema.

    2
    Gata

    Se adauga uleiul, laptele si gemul de fructe.

    3
    Gata

    Se adauga faina cu praful de copt, cacao si esenta de rom sau de vanilie

    4
    Gata

    Se presara nucile, taiate bucatele mici.

    5
    Gata

    Se pune compozitia intr-o tava unsa cu unt si se da la cuptor timp de 40 de minute la 180 grade.

    6
    Gata

    Se verifica daca s-a copt cu o scobitoare. Cand este gata se rade deasupra ciocolata alba sau neagra.


    1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu sunt inca aprecieri. Adauga una)
    Încarc...

    Mihai Preda

    Salut. Sunt Mihai. Bucatar de familie. Adica gatesc pentru familia mea si din cand in cand pentru prieteni. Nu sunt profesionist, dar gatesc din placere. Daca ai ajuns pana aici inseamna ca tocmai ai citit o reteta scrisa de mine. Sper ca ti-a placut (nu uita sa ii dai o apreciere apasand pe stelutele de deasupra) si iti doresc mult succes sa o incerci si tu. Cauta in continuare si celelalte retete de pe site. Daca ai sugestii imi poti scrie folosind pagina de Contact. "Spor la gatit!" si "Pofta buna!" pofticiosilor tai.

    salata castraveti marar
    anterior
    Salata de castraveti cu marar
    briose cu ciocolata
    urmator
    Briose cu ciocolata (by Mami)
    salata castraveti marar
    anterior
    Salata de castraveti cu marar
    briose cu ciocolata
    urmator
    Briose cu ciocolata (by Mami)

    Adauga comentariu

    Vrei sa primesti pe mail retetele noi?Inscrie-te aici.