• Acasa
  • Porc
  • Noodles cu resturi de porc (Leftovers pork noodles)
0 0
Noodles cu resturi de porc (Leftovers pork noodles)

Share in reteaua sociala:

Sau puteti da copy/paste la acest URL

Ingrediente

Carne de porc la gratar
Noodles
Legume asortate
Sos sweet and sour
Sos de soia
Ulei
Piper
Sare

Noodles cu resturi de porc (Leftovers pork noodles)

Bucataria:
  • Medie

Ingrediente

Instructiuni si detalii

Distribuiti

Leftovers inseamna resturi de la diverse preparate. De obicei sunt carne: pui, porc, vita, curcan.

Aproape de fiecare data cand fac gratar ramane niste carne pentru zilele urmatoare. Sunt sigur ca fiecaruia i se intampla.

Carnea asta ori este consumata zilele urmatoare incalzita, ori este, de multe ori, aruncata la gunoi sau data la animalele din curte.

Ce va propun eu este sa folositi carnea aceasta pentru preparate care vor fi consumate de intreaga familie. Eu, de obicei, o reincalzesc in tigaie dupa ce o tai feliute subtiri sau, o adaug la alte preparate. De exemplu, un chili con carne facut cu mici este foarte gustos. Da! Din mici!

De data aceasta am avut ceafa de porc care a ramas nemancata, asa ca am decis sa fac niste noodles cu porc si legume. Si au iesit foarte gustoase si apreciata. Daca adaugati niste legume si noodles sau chiar paste, nu o sa va para rau.

In reteta de mai jos am folosit Soba Noodles, adica paste din hrisca. Dar puteti folosi orice pasta de orez.

Pasi

1
Gata

Puneti o oala cu apa si sare pe foc si aduceti la punctul de fierbere.

2
Gata

Taiati carnea de porc in feliute subtiri. Incingeti o tigaie adanca (wok) cu putin ulei si adaugati carnea. Prajiti-o putin, fara sa se arda.

3
Gata

Dupa 5-10 minute adaugati cate o lingura de sos de soia si de sos dulce/acrisor. Nu puneti sare, sosul de soia este suficient de sarat. Iar carnea, daca este facuta la gratar, probabil ca are suficienta sare.

4
Gata

Focul la aragaz trebuie sa fie dat la mare. Carnea impreuna cu sosurile este gata cam in 5-10 minute.

5
Gata

In oala cu apa care fierbe puneti pastele si lasati sa fiarba conform indicatiilor. In principiu, pastele de orez sau de hrisca fierb cam 3-5 minute.

6
Gata

In tigaia cu carne adugati legumele. Eu am folosit mix de legume de la punga congelata, dar puteti sa le faceti si voi, taind legume proaspete separat. Trebuie sa tineti cont ca timpul de preparare dureaza inca 5-10 minute suplimentar. Ca legume am avut ardei, porumb, fasole verde si mazare. Daca faceti cu legume proaspete taiati-le cubulete in functie de textura si adaugati-le in tigaie, peste carnea de porc. De exemplu, puneti intai morcovi, apoi ardei, apoi porumb si apoi mazare.

7
Gata

Cand pastele sunt gata le luati cu o strecuratoare si le puneti in tigaie, peste carne si legume. Mai sotati timp de 5 minute si apoi dati la o parte de pe aragaz.

8
Gata

Amestecati totul (pastele, legumele, carnea) si apoi puneti in farfurie, pentu a fi servite. Pofta buna!

Mihai Preda

Salut. Sunt Mihai. Bucatar de familie. Adica gatesc pentru familia mea si din cand in cand pentru prieteni. Nu sunt profesionist, dar gatesc din placere. Daca ai ajuns pana aici inseamna ca tocmai ai citit o reteta scrisa de mine. Sper ca ti-a placut (nu uita sa ii dai o apreciere apasand pe stelutele de deasupra) si iti doresc mult succes sa o incerci si tu. Cauta in continuare si celelalte retete de pe site. Daca ai sugestii imi poti scrie folosind pagina de Contact. "Spor la gatit!" si "Pofta buna!" pofticiosilor tai.

stir fry fructe de mare noodles
anterior
Stir fry de fructe de mare cu noodles
stir fry fructe de mare noodles
anterior
Stir fry de fructe de mare cu noodles

Adauga comentariu

Vrei sa primesti pe mail retetele noi?Inscrie-te aici.