0 0
Oua ochiuri

Share in reteaua sociala:

Sau puteti da copy/paste la acest URL

Ingrediente

Numar persoane:
4 Oua proaspete
Ulei
Sare
Piper

Oua ochiuri

Bucataria:
    • 5 minute
    • Persoane 2
    • Usoara

    Ingrediente

    Instructiuni si detalii

    Distribuiti

    Banalele oua ochiuri, care pot fi servite atat ca mic dejun dar si ca fel principal, alaturi de cartofi prajiti, cascaval pane, chiftelute si carne.

    Pasi

    1
    Gata

    Alegeti 1-2 oua proaspete de persoana, de preferat de tara.

    2
    Gata

    Incingeti o tigaie pe aragaz la foc potrivit si puneti 2-3 linguri de ulei.

    3
    Gata

    Spargeti coaja oualelor, lovindu-le cu o furculita sau de marginea unui castron si puneti oul in tigaie.

    Din ce am vazut eu pe la Chefi, ei lasa ouale sa se faca doar de la caldura de sub tigaie astfel incat sa fie transparente deasupra. Mie nu imi plac crude asa ca, cu o lingura de lemn (ca sa nu zgarii tigaia), pun incet-incet ulei incins peste ou, astfel incat si partea de deasupra sa prinda pojghita.

    4
    Gata

    Cand sunt gata se pun pe o farfurie si se servesc cu diverse garnituri: branza, slanina, carnati, chiftele, cartofi, cascava, legume etc.


    1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu sunt inca aprecieri. Adauga una)
    Încarc...

    Mihai Preda

    Salut. Sunt Mihai. Bucatar de familie. Adica gatesc pentru familia mea si din cand in cand pentru prieteni. Nu sunt profesionist, dar gatesc din placere. Daca ai ajuns pana aici inseamna ca tocmai ai citit o reteta scrisa de mine. Sper ca ti-a placut (nu uita sa ii dai o apreciere apasand pe stelutele de deasupra) si iti doresc mult succes sa o incerci si tu. Cauta in continuare si celelalte retete de pe site. Daca ai sugestii imi poti scrie folosind pagina de Contact. "Spor la gatit!" si "Pofta buna!" pofticiosilor tai.

    hummus
    anterior
    Hummus
    paine umpluta
    urmator
    Paine umpluta
    hummus
    anterior
    Hummus
    paine umpluta
    urmator
    Paine umpluta

    Adauga comentariu

    Vrei sa primesti pe mail retetele noi?Inscrie-te aici.