0 0
Paine umpluta

Share in reteaua sociala:

Sau puteti da copy/paste la acest URL

Ingrediente

Paine (franzela, ciabatta)
3 Ciuperci proaspete
Mozarella
Cascaval
Prosciutto sau Sunca
Ardei
Sare
Piper
Busuioc sau Oregano
Ulei

Paine umpluta

Bucataria:
    • 20 minute
    • Usoara

    Ingrediente

    Instructiuni si detalii

    Distribuiti

    Am vazut reteta aceasta pe net in mai multe locuri si pentru ca parea foarte apetisanta si simpla, m-am decis sa o incerc. Este o alternativa buna la bruschette, iar timpul de preparare si gatire este foarte scurt.

    Pasi

    1
    Gata

    Se incinge cuptorul la 180 grade.

    2
    Gata

    Se curata legumele si se taie felii subtiri. La fel si prosciutto sau sunca.

    3
    Gata

    Painea se cresteaza in patratele, avand grija sa nu se taie pana jos.

    4
    Gata

    Se umplu crestaturile cu mozarella, apoi ardeiul, ciupercile si cu prosciutto, iar la final se rade cascaval deasupra. Se presara mirodeniile si se stropeste cu ulei de masline.

    5
    Gata

    Intr-o tava se pune hartie de copt si se de painea la cuptor timp de 10-15 minute. Se scoate cand este rumenita.


    1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu sunt inca aprecieri. Adauga una)
    Încarc...

    Mihai Preda

    Salut. Sunt Mihai. Bucatar de familie. Adica gatesc pentru familia mea si din cand in cand pentru prieteni. Nu sunt profesionist, dar gatesc din placere. Daca ai ajuns pana aici inseamna ca tocmai ai citit o reteta scrisa de mine. Sper ca ti-a placut (nu uita sa ii dai o apreciere apasand pe stelutele de deasupra) si iti doresc mult succes sa o incerci si tu. Cauta in continuare si celelalte retete de pe site. Daca ai sugestii imi poti scrie folosind pagina de Contact. "Spor la gatit!" si "Pofta buna!" pofticiosilor tai.

    ochiuri
    anterior
    Oua ochiuri
    quiche cu spanac si branza
    urmator
    Quiche cu spanac si branza
    ochiuri
    anterior
    Oua ochiuri
    quiche cu spanac si branza
    urmator
    Quiche cu spanac si branza

    Adauga comentariu

    Vrei sa primesti pe mail retetele noi?Inscrie-te aici.