0 0
Paine umpluta

Share in reteaua sociala:

Sau puteti da copy/paste la acest URL

Ingrediente

Paine (franzela, ciabatta)
3 Ciuperci proaspete
Mozarella
Cascaval
Prosciutto sau Sunca
Ardei
Sare
Piper
Busuioc sau Oregano
Ulei

Paine umpluta

Bucataria:
  • 20 minute
  • Usoara

Ingrediente

Instructiuni si detalii

Distribuiti

Am vazut reteta aceasta pe net in mai multe locuri si pentru ca parea foarte apetisanta si simpla, m-am decis sa o incerc. Este o alternativa buna la bruschette, iar timpul de preparare si gatire este foarte scurt.

Pasi

1
Gata

Se incinge cuptorul la 180 grade.

2
Gata

Se curata legumele si se taie felii subtiri. La fel si prosciutto sau sunca.

3
Gata

Painea se cresteaza in patratele, avand grija sa nu se taie pana jos.

4
Gata

Se umplu crestaturile cu mozarella, apoi ardeiul, ciupercile si cu prosciutto, iar la final se rade cascaval deasupra. Se presara mirodeniile si se stropeste cu ulei de masline.

5
Gata

Intr-o tava se pune hartie de copt si se de painea la cuptor timp de 10-15 minute. Se scoate cand este rumenita.

Mihai Preda

Salut. Sunt Mihai. Bucatar de familie. Adica gatesc pentru familia mea si din cand in cand pentru prieteni. Nu sunt profesionist, dar gatesc din placere. Daca ai ajuns pana aici inseamna ca tocmai ai citit o reteta scrisa de mine. Sper ca ti-a placut (nu uita sa ii dai o apreciere apasand pe stelutele de deasupra) si iti doresc mult succes sa o incerci si tu. Cauta in continuare si celelalte retete de pe site. Daca ai sugestii imi poti scrie folosind pagina de Contact. "Spor la gatit!" si "Pofta buna!" pofticiosilor tai.

ochiuri
anterior
Oua ochiuri
quiche cu spanac si branza
urmator
Quiche cu spanac si branza
ochiuri
anterior
Oua ochiuri
quiche cu spanac si branza
urmator
Quiche cu spanac si branza

Adauga comentariu

Vrei sa primesti pe mail retetele noi?Inscrie-te aici.