Ingrediente
- 1 Conserva ton
- 1 Avocado
- 1 Ceapa rosie mica
- 1 Ceapa verde
- 1 Lamaie
- Sare
- Piper
Instructiuni si detalii
O alta combinatie delicioasa a tonului din conserva este cea cu avocado. Am scris pana acum doua retete de pasta de ton, una cu rosii uscate si naut si alta cu maioneza.
Daca vreti insa sa aveti alt gust si culoare in farfurie, incercati pasta de ton cu avocado.
Pasi
1 Gata | Curatati cepele si taiati-le marunt. |
2 Gata | Desfaceti conserva de ton, scurgeti uleiul si puneti pestele intr-un bol incapator. |
3 Gata | Curatati avocado. taiati-l feliute si poi bucati mici. Puneti-l in bol |
4 Gata | Stoarceti zeama la jumatate de lamaie si puneti-o peste peste si peste avocado. Adaugati ceapa. |
5 Gata | Cu un blender pasati foarte putin amestecul, astfel incat sa mai ramana si bucatele mai mari de peste sau de avocado. |
6 Gata | Adaugati sare si piper dupa gust. |
7 Gata | Serviti cu paine sau toast. |