Background Image
0 0
Pasta de ton cu avocado

Share in reteaua sociala:

Sau puteti da copy/paste la acest URL

Ingrediente

Adjust Servings:
1 Conserva ton
1 Avocado
1 Ceapa rosie mica
1 Ceapa verde
1 Lamaie
Sare
Piper

Pasta de ton cu avocado

Bucataria:
    • 15
    • Persoane 6
    • Usoara

    Ingrediente

    Instructiuni si detalii

    Distribuiti

    O alta combinatie delicioasa a tonului din conserva este cea cu avocado. Am scris pana acum doua retete de pasta de ton, una cu rosii uscate si naut si alta cu maioneza.

    Daca vreti insa sa aveti alt gust si culoare in farfurie, incercati pasta de ton cu avocado.

    Pasi

    1
    Gata

    Curatati cepele si taiati-le marunt.

    2
    Gata

    Desfaceti conserva de ton, scurgeti uleiul si puneti pestele intr-un bol incapator.

    3
    Gata

    Curatati avocado. taiati-l feliute si poi bucati mici. Puneti-l in bol

    4
    Gata

    Stoarceti zeama la jumatate de lamaie si puneti-o peste peste si peste avocado. Adaugati ceapa.

    5
    Gata

    Cu un blender pasati foarte putin amestecul, astfel incat sa mai ramana si bucatele mai mari de peste sau de avocado.

    6
    Gata

    Adaugati sare si piper dupa gust.

    7
    Gata

    Serviti cu paine sau toast.

    Mihai Preda

    Salut. Sunt Mihai. Bucatar de familie. Adica gatesc pentru familia mea si din cand in cand pentru prieteni. Nu sunt profesionist, dar gatesc din placere. Daca ai ajuns pana aici inseamna ca tocmai ai citit o reteta scrisa de mine. Sper ca ti-a placut (nu uita sa ii dai o apreciere apasand pe stelutele de deasupra) si iti doresc mult succes sa o incerci si tu. Cauta in continuare si celelalte retete de pe site. Daca ai sugestii imi poti scrie folosind pagina de Contact. "Spor la gatit!" si "Pofta buna!" pofticiosilor tai.

    tort de mere
    anterior
    Tort de mere (si gutui)
    saleuri
    urmator
    Saleuri cu cascaval
    tort de mere
    anterior
    Tort de mere (si gutui)
    saleuri
    urmator
    Saleuri cu cascaval

    Adauga comentariu

    Vrei sa primesti pe mail retetele noi?Inscrie-te aici.