0 0
Paste a la Carbonara, cu mazare

Share in reteaua sociala:

Sau puteti da copy/paste la acest URL

Ingrediente

Adjust Servings:
450g Farfalle
250g Bacon
200g Mazare
200g Smantana
1 Ou
Parmezan
Sare
Piper

Paste a la Carbonara, cu mazare

Bucataria:
  • Persoane 5
  • Usoara

Ingrediente

Instructiuni si detalii

Distribuiti

Este o reteta similara cu Paste a la Carbonara, dar care are in plus boabe de mazare care ii dau o savoare aparte.

Pasi

1
Gata

Puneti o oala mare cu apa si o lingura de sare la fiert, pe aragaz.

2
Gata

Cat fierbe apa taiati baconul bucati marunte si prajiti-l putin in tigaie. Aveti grija sa nu il ardeti.

3
Gata

Puneti pastele la fiert in apa clocotinda dupa timpul specificat pe pachet. Cand mai sunt 1-2 minute pana sa fie fierte adaugati mazarea.

4
Gata

Bateti oul cu smantana. Adaugati sare si piper dupa gust.

5
Gata

Scurgeti pastele de apa (pastrati putina apa intr-o cana). Adaugati baconul si compozitia de ou cu smantana si amestecati bine. Daca sunt prea groase adaugati putina apa, din cea oprita. Puneti apoi capacul si lasati timp e 5-10 minute ca pastele sa traga compozitia. Serviti cald, cu parmezan ras deasupra.

Mihai Preda

Salut. Sunt Mihai. Bucatar de familie. Adica gatesc pentru familia mea si din cand in cand pentru prieteni. Nu sunt profesionist, dar gatesc din placere. Daca ai ajuns pana aici inseamna ca tocmai ai citit o reteta scrisa de mine. Sper ca ti-a placut (nu uita sa ii dai o apreciere apasand pe stelutele de deasupra) si iti doresc mult succes sa o incerci si tu. Cauta in continuare si celelalte retete de pe site. Daca ai sugestii imi poti scrie folosind pagina de Contact. "Spor la gatit!" si "Pofta buna!" pofticiosilor tai.

salata de peste afumat
anterior
Salata de peste afumat (by mami)
supa crema ciuperci
urmator
Supa crema de ciuperci
salata de peste afumat
anterior
Salata de peste afumat (by mami)
supa crema ciuperci
urmator
Supa crema de ciuperci

Adauga comentariu

Vrei sa primesti pe mail retetele noi?Inscrie-te aici.