Ingrediente
-
450g Farfalle
-
250g Bacon
-
200g Mazare
-
200g Smantana
-
1 Ou
-
Parmezan
-
Sare
-
Piper
Instructiuni si detalii
Este o reteta similara cu Paste a la Carbonara, dar care are in plus boabe de mazare care ii dau o savoare aparte.
Pasi
1
Gata
|
Puneti o oala mare cu apa si o lingura de sare la fiert, pe aragaz. |
2
Gata
|
|
3
Gata
|
|
4
Gata
|
|
5
Gata
|
Scurgeti pastele de apa (pastrati putina apa intr-o cana). Adaugati baconul si compozitia de ou cu smantana si amestecati bine. Daca sunt prea groase adaugati putina apa, din cea oprita. Puneti apoi capacul si lasati timp e 5-10 minute ca pastele sa traga compozitia. Serviti cald, cu parmezan ras deasupra. |