0 0
Salata de peste afumat (by mami)

Share in reteaua sociala:

Sau puteti da copy/paste la acest URL

Ingrediente

Numar persoane:
2 bucati Peste afumat (macrou, pastrav)
1 Kg Cartofi
2-3 bucati Ardei capia sau gras, proaspat
3-4 bucati Castraveti murati, potriviti
1 Ceapa rosie mare
100g Masline
Ulei de masline
Piper

Salata de peste afumat (by mami)

Bucataria:
    • 30 minute
    • Persoane 4
    • Usoara

    Ingrediente

    Instructiuni si detalii

    Distribuiti

    Pentru pestele afumat folositi ceva de calitate. Daca aveti posibilitatea sa luati pastrav afumat pe cetina de brad, de la pastravarii, ar fi ideal. Altfel, cand mergeti in supermarket-uri rugati vanzatorul sa va dea ceva bun, afumat cu lemne si nu cu coloranti. Daca stati la casa, puteti sa va construiti o afumatoare si sa va faceti singuri pestele afumat.

    Pasi

    1
    Gata

    Se curata cartofii de coja, se taie bucati potrivite si se fierb pe aragaz, timp de 10-15 minute. Cand cartofii sunt fierti se scot din oala si lasa putin sa se raceasca.

    2
    Gata

    Se scoate carnea de pe peste, alegand cu grija oasele, si se rupe bucati.

    3
    Gata

    Ardeii, ceapa, maslinele si castravetii se taie bucati potrivite, putin mai mici decat cele de cartofi.

    4
    Gata

    Se amesteca toate ingredientele cu grija, astfel incat cartofii sa nu se zdrobeasca. Se adauga ulei de masline si piper (eventual sare, daca mai trebuie), dupa gust. Daca doriti puteti adauga si maioneza


    1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu sunt inca aprecieri. Adauga una)
    Încarc...

    Mihai Preda

    Salut. Sunt Mihai. Bucatar de familie. Adica gatesc pentru familia mea si din cand in cand pentru prieteni. Nu sunt profesionist, dar gatesc din placere. Daca ai ajuns pana aici inseamna ca tocmai ai citit o reteta scrisa de mine. Sper ca ti-a placut (nu uita sa ii dai o apreciere apasand pe stelutele de deasupra) si iti doresc mult succes sa o incerci si tu. Cauta in continuare si celelalte retete de pe site. Daca ai sugestii imi poti scrie folosind pagina de Contact. "Spor la gatit!" si "Pofta buna!" pofticiosilor tai.

    Peste prajit in malai
    anterior
    Peste prajit in malai
    paste carbonara
    urmator
    Paste a la Carbonara, cu mazare
    Peste prajit in malai
    anterior
    Peste prajit in malai
    paste carbonara
    urmator
    Paste a la Carbonara, cu mazare

    Adauga comentariu

    Vrei sa primesti pe mail retetele noi?Inscrie-te aici.