0 0
Saramura de crap

Share in reteaua sociala:

Sau puteti da copy/paste la acest URL

Ingrediente

Adjust Servings:
2-3kg Crap
2 Rosii
1 Ardei capia
1 Ardei iute
3-4 Catei usturoi
Patrunjel
Sare
Piper
Ulei

Saramura de crap

Bucataria:
  • 60 minute
  • Persoane 6
  • Medie

Ingrediente

Instructiuni si detalii

Distribuiti

Crapul pentru reteta asta se poate face în doua feluri: la cuptor sau prajit. Cel mai usor se prepara pe grill, timpul de preparare fiind mai mic.

Pasi

1
Gata

Se spala crapul. Daca este intreg se indeparteaza capul si coada (se pot pune deoparte pentru o ciorba), se scoate osul amar de la coloana si se portioneaza bucati potrivite. Se da cu sare si ulei si se prajeste pe grill sau gratar.

2
Gata

Se spala rosiile si ardeiul. Ardeiul se taie felii. Se pun pe grill la copt, intorcand pe o parte si alta.

3
Gata

Intr-o oala mica adaugati 1-200ml apa la fiert. Tocati legumele coapte bucatele mici si puneti-le in apa fiarta. Adaugati usturoiul tocat marunt, sare si ulei. Fierbeti 5-10 minute iar la sfarsit puneti partunjel tocat marunt.

4
Gata

Se serveste cu mamaliguta.

Mihai Preda

Salut. Sunt Mihai. Bucatar de familie. Adica gatesc pentru familia mea si din cand in cand pentru prieteni. Nu sunt profesionist, dar gatesc din placere. Daca ai ajuns pana aici inseamna ca tocmai ai citit o reteta scrisa de mine. Sper ca ti-a placut (nu uita sa ii dai o apreciere apasand pe stelutele de deasupra) si iti doresc mult succes sa o incerci si tu. Cauta in continuare si celelalte retete de pe site. Daca ai sugestii imi poti scrie folosind pagina de Contact. "Spor la gatit!" si "Pofta buna!" pofticiosilor tai.

macrou cu legume
anterior
Macrou cu legume la tigaie
ciorba de perisoare
urmator
Ciorba de perisoare
macrou cu legume
anterior
Macrou cu legume la tigaie
ciorba de perisoare
urmator
Ciorba de perisoare

Adauga comentariu

Vrei sa primesti pe mail retetele noi?Inscrie-te aici.