Ingrediente
-
100g Somon afumat
-
Salata
-
Rosii
-
Avocado
-
Almette
-
4 Chifle
Instructiuni si detalii
“Piticului” a inceput sa ii placa sa gateasca. Isi face singur sendvisuri, oua in tigaie si ma ajuta ori de cate ori are ocazia la diverse preparate. Acum o saptamana a facut chiar si clatite.
Intr-o zi cand am fost la mall am cumparat un sendvis cu somon de la Paul si de atunci i-a venit ideea sa il faca si el, iar aseara, cand am fost la magazin, si-a luat toate ingredientele necesare.
Azi dimineata grija lui a fost sa pregateasca sendvisuri. Pentru toata familia.
Pot sa va spun ca au iesit super-bune!
Pasi
1
Gata
|
Se taie chiflele longitudinal si se coc putin intr-o tigaia incinsa, pe aragaz. |
2
Gata
|
Ungeti fiecare bucata de chifla cu almette (sau alta crema de branza, tartinabila). |
3
Gata
|
Taiati avocado pe jumatate, scoateti samburele si cu o lingura scoateti miezul. Taiati-l rondele si puneti cate 1-2 rondele peste crema de branza de la partea de jos a fiecarei chifle. Capacul de la fiecare chifla il dati la o parte. |
4
Gata
|
Adaugati somonul taiat feliute subtiri, rosiile rondele si cate o frunza de salata. Puneti apoi capacul la fiecare chifla. |
5
Gata
|
Puteti inversa ordinea ingredientelor sau, daca doriti, sa adaugati altele, dupa gust. |
6
Gata
|