0 0
Sos de usturoi cu iaurt si patrunjel

Share in reteaua sociala:

Sau puteti da copy/paste la acest URL

Ingrediente

10 Catei de usturoi
250 g Iaurt grecesc
1 legatura Patrunjel
Zeama de la o lamaie
1-2 linguri Ulei de masline

Sos de usturoi cu iaurt si patrunjel

Bucataria:
  • 15 minute
  • Usoara

Ingrediente

Instructiuni si detalii

Distribuiti

Este o reteta libaneza asemanatoare cu mujdeiul cu usturoi, dar are in plus iaurt, lamaie si patrunjel. Se poate folosi si smantana in lsoc de iaurt, dar e mai grasa.

Pasi

1
Gata

Se zdrobesc cateii de usturoi si se pun intr-un mojar. Se adauga patrunjelul tocat marunt, zeama de la lamaie si uleiul de masline. Se freaca bine pana se obtine o pasta omogena. Se adauga apoi iaurtul si se omogenizeaza. Se poate pune si sare si piper, dupa gust.

Mihai Preda

Salut. Sunt Mihai. Bucatar de familie. Adica gatesc pentru familia mea si din cand in cand pentru prieteni. Nu sunt profesionist, dar gatesc din placere. Daca ai ajuns pana aici inseamna ca tocmai ai citit o reteta scrisa de mine. Sper ca ti-a placut (nu uita sa ii dai o apreciere apasand pe stelutele de deasupra) si iti doresc mult succes sa o incerci si tu. Cauta in continuare si celelalte retete de pe site. Daca ai sugestii imi poti scrie folosind pagina de Contact. "Spor la gatit!" si "Pofta buna!" pofticiosilor tai.

salata de vinete
anterior
Salata de vinete (by Ana)
paine casa
urmator
Paine de casa (la aparat)
salata de vinete
anterior
Salata de vinete (by Ana)
paine casa
urmator
Paine de casa (la aparat)

Adauga comentariu

Vrei sa primesti pe mail retetele noi?Inscrie-te aici.