0 0
Suberek cu branza

Share in reteaua sociala:

Sau puteti da copy/paste la acest URL

Ingrediente

Adjust Servings:
Aluat
400g Faina
Apa calduta
Sare
Umplutura
200g Branza sarata
Ceapa mare
Piper
1 Ou
Ulei

Suberek cu branza

Bucataria:
  • 60 minute
  • Persoane 4
  • Medie

Ingrediente

  • Aluat

  • Umplutura

Instructiuni si detalii

Distribuiti

Suberek-ul este o mancare tatarasca foarte populara. Reteta clasica este cu carne de vita tocata, insa se poate face cu braza sau cu ciuperci.

Pasi

1
Gata

Se framanta un aluat din faina, apa si sare. Se fac apoi bilute care se aplatizeaza cu sucitorul, rezultand niste cercuri de aluat nu mai groase de 3-4 milimetri

2
Gata

Ceapa se taie marunt si se caleste putin in tigaie

3
Gata

Branza se da pe razatoare dupa care se combina cu oul si ceapa. Se adauga mirodenii dupa gust (marar, patrunjel, oregano)

4
Gata

Se intinde pe fiecare cerc de aluat cate 1 lingura buna de compozitie, dupa care se impacheteaza pe semicerc. Se apasa marginile astfel incat compozitia sa nu iasa. Eu rasucesc marginile, ii da suberek-ului si un aspect mai frumos.

5
Gata

Se incinge ulei intr-o tigaie si se pune suberek-ul umplut la prajit, cateva minute pe fiecare parte, avand grija sa nu se arda.

Se serveste cu Ayran sai Iaurt obisnuit

Mihai Preda

Salut. Sunt Mihai. Bucatar de familie. Adica gatesc pentru familia mea si din cand in cand pentru prieteni. Nu sunt profesionist, dar gatesc din placere. Daca ai ajuns pana aici inseamna ca tocmai ai citit o reteta scrisa de mine. Sper ca ti-a placut (nu uita sa ii dai o apreciere apasand pe stelutele de deasupra) si iti doresc mult succes sa o incerci si tu. Cauta in continuare si celelalte retete de pe site. Daca ai sugestii imi poti scrie folosind pagina de Contact. "Spor la gatit!" si "Pofta buna!" pofticiosilor tai.

quiche lorraine
anterior
Quiche Lorraine
vinete mozarella prosciutto
urmator
Vinete cu mozarella si prosciutto la cuptor
quiche lorraine
anterior
Quiche Lorraine
vinete mozarella prosciutto
urmator
Vinete cu mozarella si prosciutto la cuptor

Adauga comentariu

Vrei sa primesti pe mail retetele noi?Inscrie-te aici.