0 0
Sufleu de conopida si broccoli

Share in reteaua sociala:

Sau puteti da copy/paste la acest URL

Ingrediente

Numar persoane:
300g Conopida
300g Broccoli
150g Branza dulce
100g Smantana
150g Cascaval
3 Oua
Sare
Piper
Alte mirodenii

Sufleu de conopida si broccoli

  • 60 minute
  • Persoane 6
  • Medie

Ingrediente

Instructiuni si detalii

Distribuiti

Sufleul este un fel de mancare frantuzeasca pe baz? de oua, care se prepara cu galbenusuri si albusuri combinate cu diverse alte ingrediente  (legume de obicei).

Pasi

1
Gata

Spalati bine conopida si broccoli si desfaceti-le in buchetele. Puneti o oala incapatoare cu apa si sare la fiert. Cand apa da in clocot adaugati conopida si broccoli si fierbeti timp de 8-10 minute.

Incingeti cuptorul la 200 grade.

2
Gata

Pana fierb legumele spargeti ouale intr-un castron, separand galbenusurile de albusuri si punandu-le separat in 2 castroane. Galbenusurile le amestecati cu branza si cu smantana pana se obtine o pasta omogena. Adaugati sarea, piperul si celelalte mirodenii (busuioc, coriandru dupa gust).

3
Gata

Bateti albusurile spuma pana cand, daca intoarceti castronul invers, albusul nu mai curge.

4
Gata

Cand legumele au fiert le scurgeti bine de apa si le adaugati peste compozitia de ou, branza si smantana si le amestecati. Adaugati apoi spuma de la albusuri, amestecand de data aceasta cu o lingura, usor, astfel incat sa se pastreze cat de cat textura la spuma.

5
Gata

Puneti compozitia intr-o oala de lut sau vas de sticla si radeti cascavalul deasupra.

6
Gata

Dati la cuptorul incins timp de 25-30 de minute pana cand se coace si se rumeneste frumos deasupra. Serviti ca atare sau ca garnitura la preparate din carne.


1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu sunt inca aprecieri. Adauga una)
Încarc...

Mihai Preda

Salut. Sunt Mihai. Bucatar de familie. Adica gatesc pentru familia mea si din cand in cand pentru prieteni. Nu sunt profesionist, dar gatesc din placere. Daca ai ajuns pana aici inseamna ca tocmai ai citit o reteta scrisa de mine. Sper ca ti-a placut (nu uita sa ii dai o apreciere apasand pe stelutele de deasupra) si iti doresc mult succes sa o incerci si tu. Cauta in continuare si celelalte retete de pe site. Daca ai sugestii imi poti scrie folosind pagina de Contact. "Spor la gatit!" si "Pofta buna!" pofticiosilor tai.

maioneza
anterior
Maioneza
salata greceasca
urmator
Salata greceasca
maioneza
anterior
Maioneza
salata greceasca
urmator
Salata greceasca

Adauga comentariu

Vrei sa primesti pe mail retetele noi?Inscrie-te aici.