Ingrediente
-
1
-
4-5
-
2
-
1
-
1
-
Galuste
-
-
2
-
Jumatate de plic
-
-
Instructiuni si detalii
Nimic nu e mai bun atunci cand esti racit sau cand intri in casa inghetat de gerul si zapada de afara decat o supa de pui de tara cu galuste si cateva legume.
Pasi
1
Gata
|
Se spala puiul si se pune la fiert alaturi de cele doua cepe, curatate si lasate intregi. Se adauga o sare. |
2
Gata
|
Cand puiul este fiert bine se scoate din oala si se inlatura carnea de pe oase. Se pune apoi carnea la loc in oala |
3
Gata
|
Morcovii, telina si pastarnacul se curata si se taie feliute potrivite. Se pun apoi in oala, alaturi de carnea de pui, la fiert. |
4
Gata
|
GalusteSe bat ouale impreuna cu sarea si cu praful de copt. Se amesteca impreuna cu grisul si cu ulei pana cand se obtine o pasta mai grosuta, care trebuie sa "se tina" in ligura. |
5
Gata
|
Se ia o lingurita cu coada, se pune in zeama calda 3-4 secunde si apoi, cu ea se ia continut din pasta de galuste care se pune in oala. Procedati la fel pana cand terminati toata pasta. |
6
Gata
|
Se fierbe totul timp de 10 minute, pana cand galustele devin pufoase, dupa care se adauga patrunjel si, daca mai e nevoie, sare, dupa gust. |